Nespresso

Nespresso

Подреди по
CARAMELITO

КАЧЕСТВО Арабика от Южна и Централна Америка. АРОМАТ Сладък и деликатен вкус на карамел.

Цена: 0,00 лв.
CIOCATTINO

КАЧЕСТВО Арабика от Южна и Централна Америка. АРОМАТ Приятна комбинация, напомняща парченце тъмен шоколад.

Цена: 0,00 лв.
VANILIO

КАЧЕСТВО Смесица от арабика от Южна и Централна Америка. АРОМАТ Богат и кадифен аромат на ванилия, изразяващ се в фина и мека текстура.

Цена: 0,00 лв.
VOLLUTO DECAFFEINATO

КАЧЕСТВО Чиста арабика от Южна Америка. АРОМАТ Специфичен богат вкус на сладки бисквити с фини флорални нотки.

Цена: 0,00 лв.
VIVALTO LUNGO DECAFFEINATO

КАЧЕСТВО Чиста арабика смес от Южна Америка и Източна Африка. АРОМАТ Сложната, но балансирана смес на това безкофеиново кафе е достоен еквивалент на оригиналното Vivalto Lungo - с фини фло

Цена: 0,00 лв.
ARPEGGIO DECAFFEINATO

КАЧЕСТВО Най-добрите сортове на арабика от Централна Америка. АРОМАТ Силно безкофеиново кафе с приятни нотки на какао.

Цена: 0,00 лв.
RISTRETTO DECAFFEINATO

КАЧЕСТВО Най- добрите латиноамерикански и източноафрикански сортове арабика с нежно докосване на робуста. АРОМАТ Тънък контраст между сила и горчивина, омекотен с нежен шоколадов аромат.

Цена: 0,00 лв.
ENVIVO LUNGO

КАЧЕСТВО Отличителна комбинация от арабика от Индия и робуста от Мексико. АРОМАТ Силно сутрешно кафе с богат вкус, наподобяващ меден джинджифил.

Цена: 0,00 лв.
LINIZIO LUNGO

КАЧЕСТВО Смес от бразилски и колумбийски сортове арабика. АРОМАТ Малцова нотка, съчетана с мек вкус.

Цена: 0,00 лв.
VIVALTO

КАЧЕСТВО Невероятно съчетание между южноамериканска арабика с източноафриканска арабика. АРОМАТ Разделното печене на сортовете кафе, изразява печени и фини флорални нотки.

Цена: 0,00 лв.
FORTISSIO LUNGO

КАЧЕСТВО Зърна от индийската арабика, смесени с латиноамериканска арабика. АРОМАТ Аромат, който се изразява в прекрасни сладки зърнени нотки, с приятна горчивина благодарение на своята гла

Цена: 0,00 лв.
DHARKAN

КАЧЕСТВО Комбинация от арабика от Латинска Америка и Азия. АРОМАТ Благодарение на техниката на дългото печене на ниска температура, се разкрива невероятен вкус на горчиво какао със зърнени

Цена: 0,00 лв.
KAZAAR

КАЧЕСТВО Вдъхновяваща смес, включваща робуста от Бразилия и Гватемала, специално приготвена за Nespresso, както и отделно печена арабика от Южна Америка. АРОМАТ Кафе с мощна горчивина и но

Цена: 0,00 лв.
BUKEELA

КАЧЕСТВО Чиста смес от арабика, идваща от родното място на това кафе - Етиопия. АРОМАТ Деликатен аромат на флорален букет от жасмин, бяла лилия, бергамот и портокалов цвят.

Цена: 0,00 лв.
DULSAO

КАЧЕСТВО Чиста смес от бразилска арабика. АРОМАТ Елегантно балансиран сладък аромат с подчертана нотка на препечено зърно.

Цена: 0,00 лв.
ROSABAYA

КАЧЕСТВО Невероятна смес от колумбийски сортове арабика. АРОМАТ Това еспресо разгръща типични за Колумбия нотки на конфитюр от червени плодове с лек винен аромат.

Цена: 0,00 лв.
INDRIYA

КАЧЕСТВО Индия изразява цялата си страст в тази смес от арабика и робуста! АРОМАТ Бързото печене на това еспресо извлича какао и пикантни нотки от карамфил, черен пипер и индийско орехче.

Цена: 0,00 лв.
COSI

КАЧЕСТВО Смес от източноафрикански, централно и южноамерикански сортове арабика. АРОМАТ Деликатно и балансирано съчетание с леко изпечени зърнени и плодови нотки.

Цена: 0,00 лв.
VOLLUTO

КАЧЕСТВО Комбинация от бразилски и колумбийски сортове арабика. АРОМАТ Целият финес на това еспресо се изразява в сладки бисквити и леки плодови нотки.

Цена: 0,00 лв.
CAPRICCIO

КАЧЕСТВО Състои се от арабика от Южна Америка и Бразилия, в съчетание с леки пропорции от робуста. АРОМАТ Еспресо, характерно със своята зърнена нотка и лека киселинност.

Цена: 0,00 лв.
LIVANTO

КАЧЕСТВО Комбинация на арабика от Централна и Южна Америка. АРОМАТ Балансиран букет от средно изпечени сортове кафе с карамелизирани нотки.

Цена: 0,00 лв.
ROMA

КАЧЕСТВО Тънък баланс между силата на централните и южноамериканските сортове арабика, комбинирани с робуста. АРОМАТ Сместа кафе е леко печена, за да запази деликатния вкус за любителите

Цена: 0,00 лв.
ARPEGGIO

КАЧЕСТВО Arpeggio има своя отличителен характер благодарение на смесената от Централна и Южна Америка арабика. АРОМАТ Дългото печене позволява да се насладите на какаовия фин привкус.

Цена: 0,00 лв.
RISTRETTO

КАЧЕСТВО Смес на южноамериканска с източноафриканска арабика, с нежно докосване от висококачествени сортове на робуста. АРОМАТ Сортовете кафе се изпичат отделно, за да се постигне финия плодо

Цена: 0,00 лв.