МОАК

МОАК

В MОАК Caffe разумно са смесени най-добрите качества на арабиката и робустата за създаването на седем ХОРЕКА луксозни смеси.Тези смеси се характеризират с по-висок процент на арабика.Caffe MOAK е еспресо с постоянно високо качество, марка наложена на италианския пазар.

Продуктите на италианското кафе МОАК са в ценови диапазон от 32лв. до 72лв с ДДС. За повече информация, моля свържете се с нас!

Подреди по
MOAK DECAFFEINATO

Безкофеиново еспресо.Съвремената технология за извличането кофейна не влиае на качеството на сместа.След приготвянето на еспресото то е с плътен и сладък вкус и кадифен каймак.100% АрабикаРазфасовка:

Цена: 0,00 лв.
MOAK GUSTO BAR

Съчетание с много специален силен вкус с постоянен аромат, дори няколко минути след като сте отпили от готовото еспресо.40% Арабика / 60% РобустаРазфасовка: пакет от 1 кг.

Цена: 0,00 лв.
MOAK SERVITO

Специфична смес с леко натрапчив вкус.Готовото еспресо е със силен и плътен вкус и устойчив каймак.50% Арабика / 50% РобустаРазфасовка: пакет от 1 кг.

Цена: 0,00 лв.
MOAK STELLA

По-специална и ароматна еспресо смес, която е изкушение за небцето с лек балансиран вкус и нюанси на цитрусови плодове. Еспресо с приятен и устойчив аромат.100% АрабикаРазфасовка: пакет от 1 кг.

Цена: 0,00 лв.
MOAK BRASILEA

Различни сортове кафе от различни страни се срещат в тази смес. Това дава на еспресото наистина специален вкус, с нотки на сладък шоколад и мед. Плътният вкус е устойчив няколко минути след като отпи

Цена: 0,00 лв.
MOAK DOLCE VITA

Мека и по-специална ароматна кафе смес, с балансиран вкус.Еспресо което доставя удоволствие и на най-взискателните вкусове.80% Арабика / 20% РобустаРазфасовка: пакет от 1 кг.

Цена: 0,00 лв.
AROMATIC

AROMATIK е най-специалната смес кафета, от ХоРеКа Делукс продуктите на MOAK.Вкусът едновременно е леко кисел и сладък с нюанси на ванилия и характерен плодов аромат.Тази смес е невероятно балансирана,

Цена: 0,00 лв.